MUUTO Connect 3 zits bank links open met poef

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Connect bank, een modulaire sofa van 11 modules om zo je eigen droomsofa samen te stellen.

Lees meer
€4.632,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Connect 3 zits bank links open met poef

CONNECT 3 ZITS BANK LINKS OPEN EINDE MET POEF(F-D-B-H).

De Connect bank van Anderssen & Voll stelt u zelf uit verschillende modules samen, vandaar dat de naam van de bank lading dekt.

Combineer de modules en creëer een unieke bank.

Een heerlijke bank waar je het liefst meteen in duikt. Duidelijke lijnen en precieze proporties geven de Connect een modern, maar toch tijdloze Scandinavische uitstraling. De serie beslaat 11 verschillende modules die tal van mogelijkheden bieden voor uw eigen favoriete samenstelling.

Ook de stof opties zijn legio, buiten de standaard stoffen kunt u alle van het bekende stoffen merk Kvadrat (meer prijs 10%) bestellen.

De afmetingen voor de 3-zits/poef zijn; (b) 326 x (d) 92 x (h) 70 cm , zithoogte 42 cm.

Kom naar onze showroom voor een zit ervaring. 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben we slechts een aantal composities uitgewerkt die een indruk geven van de prijzen en mogelijkheden!

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);