VITRA COLOUR BLOCK PLAID

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De exclusieve Vitra Colour Block plaid is gemaakt van hoogwaardige Peruaanse wol met een decoratief patroon van 4 kleuren.

Lees meer
€225,00
INCLUSIEF BTW

VITRA COLOUR BLOCK PLAID

Ontwerp van Hella Jongerius.

De kleuren blokken deken van Vitra heeft een grafisch blokpatroon en is een ontwerp van de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius. De woven, tweekleurige kleurencombinaties geven een levendige touch aan het simplistische patroon, en de deken is geperfectioneerd met een kleurrijke fringe aan beide uiteinden. De Colour Block-deken is gemaakt van hoogwaardige Peruaanse wol, afkomstig van de Merino schapen, die bekend staan om de extreem zachte wol, en Corriedale-schapen, waarvan de wol sterke, stevige vezels heeft. De combinatie maakt de deken zowel luxueus zacht en duurzaam.

Materiaal: 100% Peruaanse hoog landwol
Lengte: 204 cm Breedte: 130 cm.

Over de ontwerpster:

De Nederlandse ontwerper Hella Jongerius (b.1963) studeerde industrieel ontwerp aan de Design Academy van Eindhoven. Na haar afstuderen deed ze enkele projecten voor het Amsterdamse ontwerp bureau Droog Design. Sinds 1993 heeft ze haar eigen studio, Jongeriuslab, in Rotterdam. Via Jongeriuslab ontwerpt ze textiel, servies en meubels. Haar ontwerp wordt gekenmerkt door het combineren van tegenstellingen, bijvoorbeeld traditioneel en hedendaags. Jongerius heeft projecten gedaan voor grote internationale bedrijven zoals Vitra, Artek, Kvadrat en Ikea. Haar werk is ook te zien in vele musea, waaronder het MoMA in New York.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen