COEDITION Bluemoon Lounge stoel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Coedition fauteuil genaamd Bluemoon van designer Patrick Jouin is een luchtige en comfortabele fauteuil om heerlijk te rusten of juist re werken op je laptop.

Lees meer
€3.340,00
INCLUSIEF BTW

COEDITION Bluemoon Lounge stoel

Coedition Fauteuil Bluemoon. 

De Bluemoon fauteuil is een comfortabele en veelzijdige lounge stoel en is een ontwerp van Patrick Jouin voor Coedition. Het metalen frame van de stoel geeft hem een ​​gevoel van kracht en lichtheid, terwijl het leer aan de achterkant van de rugleuning en de met gevlochten leer omwikkelde armleuningen een soort luxe toevoegen. Deze goed geproportioneerde fauteuil is geweldig voor in uw woonkamer, ook misstaat deze niet in een lobby of in receptieruimtes.


De Bluemoon fauteuil is te bekleden met een breed scala aan stoffen en leersoorten, raadpleeg de Coedition Fabrics Guide, selecteer de stofcategorie in de bovenstaande optie en voer de referentie van je keuze in bij "Note to Do Shop" bij de kassa. Raadpleeg de Coedition-materialencatalogus voor meer informatie over materialen. Meer stoffering - inclusief COM - opties zijn ook beschikbaar, hoewel hiervoor MOQ's nodig kunnen zijn: neem contact met ons op voor meer informatie.

De ontwerper:

Patrick Jouin is een Franse product- en interieurontwerper die bekend staat om zijn flexibiliteit en uitgebreid repertoire. Hij heeft producten gemaakt voor merken als Coedition, Cassina, Kartell en Alessi. Zijn stijl is vloeiend en vaak onverwacht, zowel geïnspireerd door geavanceerde technologie als door traditioneel vakmanschap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);