HAY CLOCHE TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Deze tafellamp is gebaseerd op de dinercloche. Een glazen of metalen stolp die op het bord gezet wordt om het eten warm te houden.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

HAY CLOCHE TAFELLAMP

HAY CLOCHE TAFELLAMP.

De Hay Cloche tafellamp LED is ontworpen door de Noorse Lars Beller Fjetland.

Een elegante design met een opmerkelijke vorm, de lampenkap is namelijk gebaseerd op de diner-cloche. Een glazen of metalen stolp die op het bord gezet wordt om het eten warm te houden. Naast functioneel brengt zo’n diner-cloche ook altijd een verrassend effect met zich mee. Het design heeft namelijk gericht licht naar beneden waardoor de situatie precies is nagebootst. De kap is vervaardigd uit gietijzer en heeft naar keuze een matzwarte of gepolijste messing afwerking. Het standaard is vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met een zwarte poedercoating.Een sierlijke houder maakt het dit ontwerp tot wat het is elegant!

De kap van de Cloche tafellamp LED van Hay is er in 2 kleuren: zwart, en messing. Op de kabel van 2 meter lang zit een aan-/uitschakelaar. De breedte is 13,3 centimeter, de lengte is 46,1 centimeter en de hoogte is 42,8 centimeter. De lichtbron is een LED-lamp van 7 Watt en 2800 Kelvin met een E14 fitting. Het snoer is 2 meter.

♠ artikel is aanwezig in de showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen