MENU CAST SCONCE WANDLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De tijdloze en industriële Cast serie is een verzameling minimalistische gegoten aluminium lampen zowel hang als voor aan de wand, prachtig met messing details.

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

MENU CAST SCONCE WANDLAMP

De Cast lampen serie, zijn ontworpen door Tom Chung en Jordan Murphy voor Menu, en is een verzameling minimalistische gegoten aluminium lampen. De in Toronto gevestigde ontwerpers haalden inspiratie voor de eenvoudige, geometrische ontwerpen van de Cast-reeks van een schietlood - een traditioneel instrument bestaande uit een string en zwevend gewicht, gebruikt door metselaars en timmerlieden om een verticale referentielijn te creëren. De karakteristieke en geometrische Cast-lampen staan mooi op zich zelf maar worden wel versterkt als deze in een groep hangen. 

Binnenverlichting.
Materiaal: gegoten aluminium, powder coated staal en geborsteld messing.
Kleur: zwart ral 9005, messing.
Breedte: 12 cm. Diepte: 18,5 cm. Hoogte: 19 cm.
Lichtbron: inbegrepen. Advies: 1x G9 LED 2.5W 220V. snoer 200 cm. Note! niet waterdicht.

Aan/uitschakelaar op het snoer. Licht schijnt naar beneden.

Over de ontwerpers:

Thomas Chung & Jordan Murphy
Zowel Tom Chung als Jordan Murphy, gevestigd in Toronto, Canada, delen een waardering voor functioneel, eerlijk ontwerp en nieuwe oplossingen gericht op de menselijke ervaring. Het duo heeft een grote interesse in de geschiedenis van objecten - en de manieren waarop bestaande concepten kunnen worden aangepast en getransformeerd om aan de moderne behoeften te voldoen.

Tom Chung, een industrieel ontwerper uit Vancouver, richtte zijn gelijknamige studio op in 2016. Zijn werk richt zich op materiële objecten en binnenruimtes, met de nadruk op menselijke verbinding en relaties.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen