FREDERICIA C18 EETTAFEL 220 x 90

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
10 weken levertijd
De elegante en tijdloze eiken eettafel van Fredericia design verwijst naar de lichtheid van modern Deens design meubilair.

Lees meer
€3.999,00
INCLUSIEF BTW

FREDERICIA C18 EETTAFEL 220 x 90

De C18-tafel van Fredericia is een ontwerp van Børge Mogensen uit 1947. Het eenvoudige en stevige uiterlijk van de C18-tafel werd geïnspireerd door traditionele Shaker-meubels en de eiken tafel verwijst ook naar de lichtheid van het Deense Design.

Dankzij het tijdloze ontwerp combineert de C18 gemakkelijk met vele soorten eetkamerstoelen.

Kleur: Gezeept Eiken
Lengte: 220 cm. Breedte: 90 cm. Hoogte: 73 cm.
Materiaal: Eiken
Opmerkingen: Houd er rekening mee dat met een zeep behandelde eikentafelblad na verloop van tijd een patina ontwikkelt.
Onderhoudsinstructies: Om het risico op vlekken en ook vlekken te minimaliseren, moet vloeistof, vet enz. Onmiddellijk worden verwijderd!

Over de ontwerper:

De Deense meubelontwerper Børge Mogensen (1914 - 1972) was een van de meest invloedrijke ontwerpers van het Deense modern. Mogensen studeerde meubelontwerp aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten en zijn ontwerpen waren gericht op functionaliteit, met een minimalistische uitstraling en gemakkelijke toegankelijkheid. Kort na zijn afstuderen werd Mogensen benoemd tot hoofd van de Deense Consumentencoöperatie Society FDB, die zich richtte op het produceren van functioneel, duurzaam en betaalbaar meubilair voor iedereen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen