Geen producten gevonden...
*INCLUSIEF BTW
Pagina 1 van 1

WARM NORDIC

Warm Nordic is een passie en light heel dicht bij mijn hart. Voor mij en veel andere mensen is de Scandinavische stijl en manier van leven vol warmte. Het is verre van 'Cool Nordic', zoals het vaak wordt genoemd. Natuurlijk kan het buiten koud zijn, maar de sfeer binnenshuis is warm. De stijl gaat niet over overdadige decoratie, maar over een warme, authentieke uitstraling en misschien zelfs een open vuur. Het is deze stijl die het Deense concept van Hygge zo beroemd heeft gemaakt over de hele wereld.

Ik verzamel al jaren Scandinavisch design en ik heb zelfs de Kähler-restaurants voorzien van mijn 50s en 60s-veilingsuggesties. Bij verschillende gelegenheden hebben gasten gevraagd naar de klassieke stoelen, tafels en lampen die niet meer werden geproduceerd. Dus een idee begon vorm te krijgen. Ik nam contact op met de afstammelingen van de oorspronkelijke architecten en ontwerpers en vond enorme steun van de families voor het nieuw leven inblazen van de prachtige ontwerpen in Warm Nordic.

Met andere mensen die de schoonheid en kwaliteit van de oude klassiekers opmerken, zou ik het idee niet kunnen verdragen dat iconische stoelen van Hans Olsen en Knud Færch, of internationaal gewilde lampen van Svend Aage Holm-Sørensen, hun leven alleen op internationaal niveau mogen leven. veilingen. Nu heeft Warm Nordic hen, en een breed scala aan andere klassieke ontwerpen, tot leven gebracht.

Tegelijkertijd zijn de oude meesters verenigd met de beste hedendaagse ontwerpers. So Warm Nordic heeft zowel een klassieke collectie als een eigentijdse collectie. Samen verlichten de twee collecties de kwaliteit van Scandinavisch design en zijn onafhankelijkheid van tijd en generatie. Met het oprichten van Warm Nordic wil ik ontwerp liefhebbers voorzien van een passie voor klassiek Scandinavisch interieur met nieuwe, hoogwaardige keuzes.

Ik hoop dat veel mensen blij zullen zijn met dit geïntegreerde, samengestelde universum, dat de warme, informele sfeer uitstraalt die zo typerend is voor Scandinavisch design.

We zijn niet cool. Wij zijn warm Scandinavisch.

Hartelijke groeten

Frantz Longhi


Warm Nordic

 

Lees meer
})(document);