Geen producten gevonden...
*INCLUSIEF BTW
Pagina 1 van 1

HAGENDORNHAGEN

De firma hagedornhagen is opgericht door de twee fotografen Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell. We hebben 10 jaar werk-ervaring op het gebied van reclame, tijdens deze met samenwerking morganmorell, en door de jaren heen hebben we een aantal prestigieuze prijzen en diploma's mogen ontvangen.

Bij hagedornhagen hebben we een passie voor afwijkende vormen en kleine gevleugelde wezens.
Om deze reden hebben we verzameld, voorbereid, gefotografeerd en geselecteerde allerlei soorten kevers en vlinders, en dit resulteerde in een reeks van artprints van zeer hoge kwaliteit, wat betreft zowel vakmanschap en kunstenaarschap. Elke artprint is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2000 exemplaren. We hebben de insecten gefotografeerd met een High End camera, die de kleuren en de details van het voorwerp meest overtuigend reproduceert, en we hebben veel zorg besteed aan de afdruk technieken en de keuze van het papier. Een hagedornhagen artprint is, kortom, een product dat zorgvuldig is voorbereid en tot in de kleinste details uitgevoerd.

De artprints hebben een uitstraling van oude zeefdrukken met de natuur als onderwerp.
Tegelijkertijd, zijn deze met de hedendaagse foto innovatie en moderne aparatuur gefotografeerd.

De artprints doet het goed in moderne woningen, waar moderne meubels worden afgewisseld met levendige vintage artefacten.

Lees meer
})(document);