Geen producten gevonden...
*INCLUSIEF BTW
Pagina 1 van 1

FILIPPA K

Filippa Knutsson is een van de twee oprichters van Filippa K. Na haar opleiding in Londen, is Filippa Knutsson terug naar haar geboorteland Stockholm in het midden van de jaren '80 om te werken voor de succesvolle familiebedrijf modehuis Gul & Blå,
in eerste instantie als inkoper en later als een product manager.
Na zes jaar besloot  Filippa haar eigen bedrijf te beginnen met het ontwerpen van kleding en servies  die volgens haar ontbraken in de markt - ongecompliceerd en toch modern kleding voor iedere gelegenheid.

In 1993, Filippa Knutsson samen met Patrik Kihlborg opgericht Filippa K. Designer Karin Segerblom die eerder werkte als designer bij Gul & Blå, ook bij het bedrijf in een vroeg stadium. In het eerste jaar van de handel, de drie liep het ontwerp en business vanuit huis. Hun ondernemerschap in combinatie met een uniek ontwerp vroege ambitie, mag het merk zeer snel groeien. Vandaag de dag is Filippa K zich ontwikkeld van een 'keukentafel project "tot een van de meest succesvolle mode-onderneming van Scandinavië, met een sterke positie in de mode-markt als toonaangevend in de moderne minimalisme, hoge kwaliteit en lange levensduur draagbaar ontwerp.

Vandaag Filippa K wordt verkocht in 20 landen, heeft bijna 50 merk winkels in Europa, 25 winkel in winkels, en wordt vertegenwoordigd door meer dan 600 geselecteerde winkels wereldwijd. Filippa K's hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm.

www.filippa-k.com
 

Lees meer