Pagina 1 van 1

CABLE CUP

Zowel het product als de CableCup bedrijf vinden hun oorsprong in een nieuw aangeschafte keuken lamp. Zag er goed uit, maar er was een probleem. Het was onmogelijk om het plafond steeg naar rechts te passen. Met een belang in het interieur, dit was een storende element in een overigens volledig bevredigend keuken.

Marcus Westdahl, de latere oprichter van het bedrijf, contact opgenomen met industrieel ontwerper Lars Wettre en vroeg om hulp. Lars besloten te proberen om een oplossing voor het probleem. Om hem te helpen, Lars bracht zijn collega Jonas Forsman.

De eigenlijke idee van de mogelijkheid om een plafond te zetten steeg binnenste buiten kwam Lars terwijl hij sliep. De ochtend nadat hij begon met het maken van een roos die van binnen kon worden bleek om alle eisen die aan een plafond te voldoen roos. Lars en Jonas werkten samen bij de ontwikkeling van de functie en het ontwerp van het plafond steeg, die de naam CableCup ontvangen.

Het bedrijf werd opgericht in 2009, twee jaar na Lars kreeg de opdracht. Tegen die tijd, Jonas Algotsson was ook betrokken bij het project. Het bedrijf werd bekroond met een patent nut in Zweden in 2009.

Sales begon in Zweden in 2010 op hetzelfde moment als het bedrijf met succes toegepast voor een internationaal octrooi.

Het bedrijf is voorzichtig met de kwaliteit in alle fasen en het materiaal is de belangrijkste factor voor de functie van het product. Een leverancier met de nodige vaardigheden voor het omzetten van het materiaal in het eindproduct - als gevolg van deze, is sterk de nadruk gelegd op het kiezen van het juiste materiaal en de juiste leverancier te zetten.

De productie vindt plaats in Zweden door ervaren spuitgieters met behulp van moderne machines. Montage is op eigen terrein en elk product wordt gecontroleerd op kwaliteit ten minste twee keer eerder in de winkel de verpakking wordt geplaatst. Vervolgens worden ze verpakt en verzonden naar de dealers.

Lees meer
})(document);