TOM DIXON BEAT WIDE HANGLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Deze hanglamp van Tom Dixon zal uw interieur op een bijzondere manier sieren.

Lees meer

€425,00 €370,00

INCLUSIEF BTW

TOM DIXON BEAT WIDE HANGLAMP

Beat Light Wide hanglamp van Tom Dixon. 

De Tom Dixon Beat Light Wide Hanglamp is een ontwerp van Tom Dixon en behoort tot de Beat lampenfamilie. Dixon liet zich inspireren door traditionele Indiase watervaten en bronzen potten en pannen. Doordat elke lamp hand gesponnen is, is elke vorm uniek. En de specifieke slagtechniek (gehamerd) zorgt voor de prachtig geschubde afwerking van de binnenkant. Bovendien beschermt een lak de binnen- en buitenkant van de hanglamp tegen oxidatie.

De Beat Light Wide is verkrijbaar in vier kleuren; mat zwart, glans wit, geborsteld messing (goud-kleurig) en een satijn glans grijze. De binnenkant van de lamp heeft bij alle varianten een warme messing afwerking, behalve bij de grijze variant. Deze heeft een binnenzijde van verzilverd messing. Vier combinaties waar over nagedacht is en die uw interieur op een bijzondere manier zullen sieren. Strak en modern, maar toch sierlijk dankzij zijn ronde vormen. Andere lampen in de beat serie zijn: Fat, Wide, Waist en Tall met ieder hun eigen karakteristieke uitstraling.

De lamp heeft een diameter van 36 centimeter en is 16 centimeter hoog. De lengte van de kabel bedraagt 250 centimeter. Aangeraden wordt eenG9 halogeenlamp van 33 Watt te gebruiken( of een LED met de zelfde waardes). De grijze en zwarte lamp hebben een zwarte kabel en plafondkap, terwijl de witte variant een witte kabel en plafondkap heeft en de messing variant een zwarte kabel met messing plafondkap.

lichtbron is niet inbegrepen.

Tom Dixon Beat Light tall Hanglamp 

Afmetingen: Ø 36 x h. 16 cm.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen