B2B - Zakelijke Bestellingen

 

Een zakelijke bestelling:

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw B2B - Zakelijke bestelling.

Indien dat het geval is, vermeldt u dan bij uw order uw eigen naam of naam ter attentie van te vermelden, dan komt deze bestelling altijd bij de juiste persoon terecht. Het BTW-nummer kunt uw meegeven op de factuur. 


Op rekening betalen :

Onze zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. U ontvangt na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Het kan echter wel zo zijn dat wij een bepaalde percentage van de totalen som als vooruitbetaling van u verlangen.
 

Staffel korting :

Mocht u grotere aantallen van een artikel nodig hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via [email protected] 

 

Retourneren van een b2b -zakelijke bestelling.


In principe zijn de zakelijke bestellingen uitgesloten van het herroepingen recht. Als u graag een zakelijke bestelling wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice en dan kijken we natuurlijk naar de mogelijkheden.

 
Al meer dan 20 jaar zijn wij leverancier en specialist op het gebied van vooral Scandinavisch design met unieke design meubels, verlichting en accessoires.
 
Wij zijn en vinden ons met recht een betrouwbare partner in de B2B en particuliere markt, onze uitgebreide showroom van ruim 800 m2 bevindt zich op het nieuwe industrieterrein Prisma te Bleiswijk, heerlijk centraal gelegen in de Randstad met alle belangrijke toegangswegen en OV.

Ook hebben wij een speciaal voor onze professionele relaties ingerichte 3D database gecreëerd met afbeeldingen van exclusieve design merken, welke zijn te downloaden in diverse tekenprogramma’s.
(bv. Sketch-Up of Vector-works). 
 
Deze 3D bibliotheek updaten wij geregeld met de laatste nieuwe producten van onze vaste merken. 
 
Natuurlijk bieden wij u aan hier gratis gebruik van te maken, stuur ons een mail naar ([email protected]) met verzoek om toegang tot de 3D database wanneer u dat wilt, u ontvangt dan een inlogcode van ons. 

Verder bieden wij onderstaande mogelijkheden:

De verhuur/ beschikbaar stelling van meubels voor producties, tijdelijke inrichting, televisieopnames, reclame, etc. En de gelegenheid voor presentaties, opstellingen en foto-shoots in onze showroom. 
bestellingen op afroep vanuit ons "warehouse" en "just-in-time" uitlevering
van producten op basis van full service (in-housing wereldwijd!).

 

B2B - Zakelijke Bestellingen
})(document);