LOKAL HELSINKI AVATA CABINET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De kast Avata heeft legplanken, lades en zelfs een kledingstang een complete garderobe kast.

Lees meer
€3.900,00
INCLUSIEF BTW

LOKAL HELSINKI AVATA CABINET

De Avata-kast, ontworpen door Finse interieurarchitecte Hanni Koroma, biedt een verscheidenheid aan opbergruimte in hetzelfde meubel. Op het eerste gezicht is de met iep gefineerde Avata slechts een minimalistische kast. Als je echter de vele, vele deuren van Avata opent, zie je een zeer veelzijdige opslageenheid: Avata heeft planken, laden en zelfs een kledingstang.

Hanni Koroma zegt over de Avata-kast: “Als interieurarchitect heb ik 20 jaar lang ruimtes en opslagoplossingen bestudeerd. Opslag is een alledaagse vorm van probleemoplossing en een manier om het leven gemakkelijker te maken. De Avata-kast is gebaseerd op het idee om dingen op een aantrekkelijke manier te verbergen, maar ze tegelijkertijd in orde en binnen handbereik te houden. 

Kleur:Naturel
Breedte:89 cm Diepte:51 cm Hoogte:151 cm
Materiaal:Afgewerkt met iep fineer
Frame materiaal:Berkenhout

De ontwerpster: Hanni Koroma,

Hanni Koroma is een Finse interieurarchitecte en -designer die in 1997 haar eigen interieurontwerpstudio oprichtte. Tot haar klanten behoren privéwoningen, kantoren, boetieks en openbare ruimtes in binnen- en buitenland. Koroma studeerde in 1996 af aan de afdeling Interieurarchitectuur en Meubelontwerp van de Universiteit voor Kunst en Design Helsinki.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen