ASTEP Pepa Tafellamp Portable

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De prachtige portable Astep Pepa Tafellamp van Francesco Faccin is gemaakt van karaktervol essenhout en geïnspireerd op een pepermolen.

Lees meer
€595,00
INCLUSIEF BTW

ASTEP Pepa Tafellamp Portable

Astep Pepa portable tafellamp.

Ontwerp van designer Francesco Faccin.

Een tafellamp van massief essenhout en met de nieuwste technologie, hierdoor is Pepa een portable lamp die traditioneel handwerk combineert met moderne technologie. de ontwerper van de Pepa werd geïnspireerd door een keukengereedschap dat overal ter wereld op tafels in huizen en restaurants te vinden is namelijk de pepermolen. Zoals je een pepermolen vasthoudt en draait om peper aan een gerecht toe te voegen, wordt Pepa vastgehouden en gedraaid om het licht te dimmen / schakelen.

Terwijl je de conische reflector van Pepa draait, kan de verlichting fijn en soepel worden aangepast van uit naar aan, en overal daar tussenin. Grenzeloos 360 ° roterend .

Materiaal: stainless steel, hout
Kleur: natuurlijk essenhout
Afmeting: Ø 20,6 cm, hoogte 27,3 cm
Lichtbron: LED 5 watt 400lm 2200K (inbegrepen)
Dimbaar: ja, dimmer is inbegrepen
Oplaadbaar: ja via USB kabel
Opmerkingen: 6x aa oplaadbare batterijen benodigd (deze zijn niet inbegrepen)

De ontwerper: Francesco Faccin

Geboren in Milaan in 1977. In 2004, na een samenwerking van bijna 2 jaar met Enzo Mari, begon hij te werken met de luitmaker Francesco Rivolta. In 2007 startte hij zijn eigen studio in Milaan. Van 2009 tot 2015 was hij consultant voor Michele De Lucchi.

Momenteel leidt hij een cursus productontwerp aan de Vrije Universiteit van Bolzano en geeft hij les aan vele andere Italiaanse en buitenlandse universiteiten. Italian Fellow aan de prestigieuze American Academy in Rome in 2013.

Studio Francesco Faccin werkt regelmatig samen met Italiaanse en internationale klanten zoals designgalerijen (Rossana Orlandi, Nilufar), privébedrijven, openbare instellingen en ngo's.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);