ASPLUND TATI COAT RACK KAPSTOK LARGE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
10 weken levertijd
Het elegante garderobe rack Tati van Asplund Gallery is een elegante en decoratieve keuze voor uw entree of wellicht als blikvanger in uw studio of slaapkamer. Het stalen rek heeft een solide stenen voet en is uit te breiden met messing haken en messing

Lees meer
€1.345,00
INCLUSIEF BTW

ASPLUND TATI COAT RACK KAPSTOK LARGE

Ontwerp van Broberg & Ridderstrale.

De Tati kapstok is een mooie keuze voor uw entree, maar door zijn originele en stijlvolle vorm is de Tati kapstok meer dan alleen een kledingrek. Het luxe Carrara-marmer van de basis voegt een vleugje elegant/chic toe aan het eenvoudige metalen frame.

De Tati kapstok maakt deel uit van de veelzijdige Tati-collectie ontworpen door Mats Broberg en Johan Ridderstråle voor Asplund. De collectie staat bekend om zijn eenvoudige, moderne uitstraling en creatieve materiaalcombinaties.

Het bekroonde Tati-meubilair heeft een licht, elegant ontwerp dat is gebaseerd op de combinatie van strakke lijnen en afgeronde randen. De innovatieve Tati-collectie brengt een onberispelijke stijl in zowel privéwoningen als openbare ruimtes.

Kleur: Charcoal grey, Carrara marmer voet.
Breedte: 130 cm. Diepte:41,6 cm. Hoogte:155 cm.
Materiaal: powder coated metaal. Bodem / inzet: Carrara-marmer
Opmerkingen:
Haken en knoppen in mat messing worden apart verkocht. Neem contact op met onze klantenservice voor bestelling.

Over de designers Broberg & Ridderstråle:

Broberg & Ridderstråle is een ontwerp- en architectuurstudio opgericht door Mats Broberg en Johan Ridderstråle. Beiden zijn interieurarchitecten en ontwerpers en beiden zijn in 2006 afgestudeerd aan de Konstfack University College of Arts, Crafts and Design, Zweden. Mats Broberg en Johan Ridderstråle zijn creatieve denkers en zijn gevestigd in Stockholm, Zweden, werkzaam in een gemengde architectuur en ontwerppraktijk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen