ASPLUND PALAIS ROYAL EETTAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Deze prachtige Asplund eettafel is onderdeel van de Palais familie, een unieke serie die is geïnspireerd op historische monumenten en paleizen met al hun pracht en praal.

Lees meer
€3.850,00
INCLUSIEF BTW

ASPLUND PALAIS ROYAL EETTAFEL

ASPLUND GALLERY PALAIS ROYAL EETTAFEL.

Ontwerp vanAnya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm.

De eettafel Palais Royal met zijn simplistische uiterlijk maar zo prachtig, slaagt erin om tegelijkertijd zowel de minimalisten onder ons als degenen die meer liefhebbers zijn van een meer decoratieve interieur stijl aan zich te binden. Het ronde tafelblad van Palais Royal is gemaakt van mooi karaktervol eikenfineer en staat uitgebalanceerd op een kolom achtige basis met eiken lambrisering.

De eettafel Palais Royal maakt deel uit van de Palais-collectie, ontworpen door Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm voor Asplund Gallery. Hoewel de collectie een uitstekend voorbeeld is van de bekende moderne Scandinavische eenvoud, ademt het ook een sfeer van luxe en elegantie van oude paleizen, omdat de collectie is geïnspireerd door de pracht van kastelen en paleizen van weleer met hun kolommen, sokkels en houten panelen.

De vormen en namen van het meubilair zijn ook geïnspireerd door de kunstinstallatie van Daniel Buren genaamd Les Deux Plateaus op de binnenplaats van het Palais Royal in Parijs.

Afmetingen zijn: Ø 130 x 75 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);