ARTEK TUPLA WANDHAAK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De stevige Tupla wandhaak van Artek design is een multifunctionele haak met een sierlijk uiterlijk, gemaakt in een zwart powder coated stalen uitvoering. Een compacte haak met veel mogelijkheden voor je hal, slaapkamer, badkamer, keuken of in je thuiskant

Lees meer
€69,50
INCLUSIEF BTW

ARTEK TUPLA WANDHAAK

Artek Tupla Wandhaak.

Ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec. Een eenvoudige maar elegante kijk op de hedendaagse kapstok, de tupla -wandhaak werkt goed als een enkelen unit of in serie. 

Deze eenvoudige haak van Artek is een eenvoudig hulpmiddel om voorwerpen aan de muur te hangen en kan een opvallend decoratief detail zijn, door een kleine stempel van stijl en persoonlijkheid aan de hal gang of aan de kamer toe te voegen.

Genoemd Tupla naar het Finse woord voor 'dubbel', de haak wordt gedefinieerd door zijn prachtig strakke, ronde frame en dubbele lussen; het creëren van een sculpturaal stuk dat zowel lyrisch als functioneel is. Het doelgerichte, stijlvolle ontwerp is gemaakt van duurzaam gegoten zink en is de perfecte aanvulling op de gangruimte in uw gang.

Afmetingen: Hoogte: 31 cm x breedte: 3 cm x diepte: 13,5 cm.

Over de ontwerpers:

Ronan en Erwan Bouroullec, zijn de in Bretagne geboren broers, het zijn rijzende sterren van het Europese design en de meest veelbelovende industriële ontwerpers die sinds Philippe Starck in de jaren tachtig uit Frankrijk zijn voortgekomen.

Een combinatie van romantiek en functionaliteit loopt door het werk van beide broers. Zoals alle echt getalenteerde ontwerpers, hebben de Bouroullecs een kenmerkende visuele stijl gedefinieerd, die Jasper Morrison (een van de ontwerpers die ze het meest bewonderen) omschreef als 'attent en gedisciplineerd, met een echte geest en poëzie'.

De broers hebben ook een buitengewoon vermogen om traditionele soorten meubels of producten opnieuw uit te vinden door ze te herscheppen op een manier die bijzonder geschikt is voor hun generatie, die vaak van plaats naar plaats verhuist en hun meubels idealiter meeneemt.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);