ARTEK RIVI CANVAS COTTON

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Artek Rivi - collectie heeft een uniek textielpatroon dat bestaat uit rijen lange, parallelle lijnen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec.

Lees meer
€130,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK RIVI CANVAS COTTON

ARTEK FINLAND RIVI CANVAS COTTON PLAID - DEKEN. 

Ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec.

In het Fins betekent Rivi 'lijn', een toepasselijke naam voor het textielpatroon van Ronan & Erwan Bouroullec dat eindeloos in beide richtingen doorgaat. Met de hand getekend, met subtiele details zo nauwkeurig als ze imperfect zijn.

De Artek Rivi acryl stof is een ontwerp van de gebroeders Ronan en Erwan Bouroullec voor Artek, deze heeft een uniek textielpatroon dat rijen lange, parallelle lijnen met delicate details: de aantrekkingskracht ligt in de handgetekende lijnen. Artek heeft een lange traditie in het vervaardigen van meubels van hout en beschouwt de organische onregelmatigheden in het patroon als een mooi detail in plaats van als een fout.

Materiaal: katoen met een acryl-coating
Kleur: zwart, wit
Lengte: 300 cm. Breedte: 150 cm.

Over de ontwerpers:

De gebroeders Bouroullec, Ronan (geboren 1971) en Erwan (geboren 1976) zijn geboren in Bretagne, Frankrijk en hun ontwerpbureau bevindt zich in Parijs. De broers zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ontwerpers in Frankrijk en ze hebben ontworpen voor bedrijven zoals Artek, Iittala, Vitra, Alessi, Magis, Flos en Hay. De gebroeders Bouroullec hebben ook verschillende prijzen gewonnen, bijvoorbeeld de Steelwood Chair voor Magis won in 2011 de prestigieuze Compasso D'Oro.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen