ARTEK DESIGN LENTO CHAIR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De stoel is de kern stuk van de HK001 collectie van de Finse ontwerper Harri Koskinen voor Artek. Lento betekent zoveel als "de vlucht" op de Finse, maar het kan ook worden vertaald met "gewichtloosheid, cool" van de Italiaanse taal. Geheel volge...

Lees meer

€459,00 €245,00

INCLUSIEF BTW

ARTEK DESIGN LENTO CHAIR

De stoel is de kern stuk van de Hk001 collectie van de Finse ontwerper Harri Koskinen voor Artek. Lento betekent zoveel als "de vlucht" op de Finse, maar het kan ook worden vertaald met "gewichtloosheid, cool" van de Italiaanse taal. Geheel volgens de naam, Lento belichaamt een eenvoudige gewichtloosheid en het is een symbool van de tijdloosheid van Scandinavisch design. De Lento stoel heeft bovendien schijnt vanwege zijn vermogen om te worden gestapeld, omdat zelfs de kussens editie is stapelbaar.

Het doel van het Lento-project was het meubilair dat was gewichtloos en betaalbaar maken. De stapelbare stoel Lento werd gevolgd door een tafel en een gedempte versie van de stoel. Een lounge stoel en een bistro tafel zijn op dit moment de nieuwste objecten van het Lento collectie.

De poten van de Lento stoel van Artek zijn gemaakt van vorm-geperste berken-fineer (helder gelakt, witte of zwart gelakt). De zitting is gemaakt van vorm-geperste berken multiplex (lichte gelakt, wit of zwart gelakt).

De Lento stoel is ook verkrijgbaar in een beklede versie (textiel of leder).

Sale prijs: nu te koop ons showroom model met lichte gebruikssporen (nog 2 stks).
( dit is wel een zelfophaal aanbieding)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen