ARTEK KIKI LOW BIJZETTAFEL 60 x 60 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De minimalistische Kiki tafel van Artek heeft een elegante silhouet en een tijdloos design. Door het ingetogen karakter is de tafel makkelijk te combineren met andere meubelen.

Lees meer
€645,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK KIKI LOW BIJZETTAFEL 60 x 60 CM.

De Artek's Kiki low tafel is ontworpen door Ilmari Tapiovaara in 1960. Het frame van de veelzijdige bijzettafel is gemaakt van gelakt staal en het tafelblad is een gelamineerd spaanplaat. In plaats van hout besloot Tapiovaara om ovale stalen buizen te gebruiken als structureel element in de Kiki-serie, wat de silhouetten een elegante en tijdloze elan gaf.

Geschikt voor verschillende soorten gebruik, Kiki is uitgegroeid tot een van de meest populaire openbare meubelen in Finland, en het zal ook gemakkelijk zijn plaats vinden in moderne huizen van nu.

Kleur:Zwart
Lengte: 60 cm. Breedte: 60 cm. Hoogte: 42 cm.
Materiaal:
Tafelblad: gelamineerde spaanplaat
Frame materiaal:Gelakt staal
Opmerkingen:Wordt geleverd met plastic glijders

Over de ontwerper:

Ilmari Tapiovaara (1914-1999) was een bekende Finse interieurarchitect en ontwerper. Tapiovaara streefde in zijn ontwerpen altijd naar een humane,en warme woonomgeving. De ontworpen meubelstukken van Tapiovaara maakten altijd deel uit van een geheel, met de architectuur als belangrijkste uitgangspunt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);