ARTEK KIILA KAPSTOK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Kiila garderobe stand van Artek combineert essenhout, buisframe en polyamidehaken op een doordachte en aantrekkelijke manier.

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK KIILA KAPSTOK

ARTEK KIILA GARDEROBE KAPSTOK.

De Kiila garderobe stand van Artek combineert essenhout, een frame buis en de polyamide haken op een doordachte en aantrekkelijke manier. Ontworpen door Daniel Rybakken, is deze eenvoudige, stevige en ruime Kiila kapstok geschikt voor de jassen en accessoires voor het hele gezin.Naast de 16 haken is deze garderobe voorzien van een lange kledingstang met veel ruimte voor hangers. Dankzij de stevige constructie zijn zelfs zware winterjassen geen enkel probleem voor dit  designobject van Artek. Kiila is het Fins wordt voor een wig en de hele collectie is vernoemd naar de wiggen en pennen die met opzet visueel aanwezig zijn gebleven.

Breedte: 133 cm. Diepte: 55 cm. Hoogte: 192 cm.
Opmerking: Wordt geleverd met antislip-glijders.

Over de ontwerper:

Daniel Rybakken (geboren 1984) is een Noorse ontwerper, die woont in Gothenburg, Zweden. Hij studeerde design aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Gothenburg. In 2008 begon Rybakken zijn eigen ontwerpstudio in Oslo en Göteborg. Zijn werk beslaat het gebied tussen kunst en design en het thema is vaak daglicht en/of kunstmatig recreëren. Hij heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder Red Dot Award (2007), Bruno Mathsson Award (2011), Compasso d'Oro (2014 en 2016) en Wallpaper * Design Award (2017).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen