ARTEK Atelier stoel gelakt eiken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Deze elegante lichtgewicht en stapelbare Atelier stoel van het Finse Artek is ideaal voor gebruik in zowel openbare als privé ruimtes.

Lees meer
€555,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK Atelier stoel gelakt eiken

Artek Atelier Stoel Eiken.

De Atelier-stoel van Artek heeft een aangename verschijning en mooie uitgebalanceerde verhoudingen die gemakkelijk past in restaurants of aan uw eettafel thuis.

De Atelier-stoel werd ontworpen in 2018 toen het Zweedse TAF Studio de opdracht kreeg om het interieur te ontwerpen voor het nieuwe restaurant van het Nationalmuseum van Stockholm - de stoel kreeg zijn naam omdat de eetzaal lijkt op een kunstenaarsatelier. Het Finse Artek werd gekozen als fabrikant vanwege zijn hoge kwaliteit en lange expertise met hout. Atelier verwijst naar een eetkamerstoel ontworpen door de Zweedse architect Sven Markelius in het begin van de 20e eeuw, en de zacht gebogen rugleuning en verbindings stukken tussen de voorpoten geven het een gemakkelijke, informele sfeer. De lichtgewicht en stapelbare stoel is ideaal voor zowel openbare als privéruimtes.

De stoel is stapelbaar tot 7 stoelen.

Kleur: Eiken naturel
Afmetingen: Breedte 48 cm Diepte 42 cm Hoogte 78,5 cm.


De ontwerper:

De Zweedse architecten Gabriella Gustafson en Mattias Ståhlbom runnen sinds 2002 de architectuur- en ontwerpstudio TAF (voorheen TAF Architects) in Stockholm, Zweden. Het doel van TAF Studio is om het gewone leven minder gewoon te maken door subtiele maar effectieve veranderingen in de manier waarop producten en architectuur verschijnen en functie. Een terugkerend uitgangspunt in de projecten van TAF Studio is dat alledaagse objecten door hun alledaagsheid toch speciaal kunnen worden gemaakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);