ARTEK AMA 500 HANGLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Een lamp die het uitstekend doet als middelpunt, de Artek hanglamp AMA 500 wordt geleverd in twee kleur variaties, klassiek wit of groen met messing details.

Lees meer
€475,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK AMA 500 HANGLAMP

ARTEK FINLAND AMA 500 HANGLAMP.

Ontwerp van Aino Aalto.

De Artek AMA 500 hanglamp is een middelgrote hanglamp en deze bestaat uit mooi gevormd plaatstaal en geeft zacht en warm licht. Uitstekend geschikt als een enkele hanglamp voor boven een eettafel of een bureau.

De lamp heeft een wijde spreiding van licht naar beneden , waardoor een groot gedeelte van de tafel beschenen wordt . Een echte one-piece hanglamp, de AMA 500 wordt geleverd in twee kleurvariaties, klassiek wit met koperen details, of in een limited edition van diepgroen met koperen details, deze is identiek aan de hanglamp die in de bibliotheek van Villa Mairea hangt.

De afmetingen zijn: Ø32 x H23 cm.
Materiaal: gevormd plaatstaal en messing
Lichtbron 1 x E27

Note: de groene versie is een " limited edition" en daarom voor een beperkte tijd verkrijgbaar!

Over de ontwerpster:

Aino Aalto (1894-1949) was een bekende Finse architecte en ontwerpster. Ze studeerde architectuur aan de Technische Universiteit van Helsinki, net als haar man, de beroemde Alvar Aalto. In 1923 ging ze werken op het kantoor van Gunnar A. Wahlroos, Jyväskylä, en schakelde het volgende jaar over naar het kantoor (Artek) van haar man Alvar Aalto.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen