ARTEK 124 Degrees spiegel small

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Artek's 124 ° is een verzameling sculpturale spiegels die een samenspel creëren met licht en reflecties.

Lees meer
€220,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK 124 Degrees spiegel small

ARTEK 124 DEGREE SPIEGEL SMALL.

Een ontwerp van Daniel Rybakken.

De Artek spiegels zijn vernoemd naar hun onderscheidende vorm: twee platen dun, hoog-gepolijst staal in een hoek van 124 graden. Het gebruik van het staal maakt de structuur van de spiegel frame-loos, onbreekbaar en extreem dun. De 124 ° -collectie heeft drie spiegels in verschillende maten, die aan een muur kunnen worden bevestigd of als vrijstaande objecten kunnen worden gebruikt. Plus, de medium versie wordt geleverd met een kleine houten plank die opties rond lijkt wanneer deze bekeken wordt via de spiegel.

Breedte: 28 cm. Diepte: 10 cm. Hoogte: 28 cm. Materiaal: ophang aluminium, spiegel gepolijst staalplaat.
Note: plaat staal verschilt van een  glazen spiegel door zijn optische kwaliteit en de mogelijkheid van kleine onregelmatigheden in het oppervlak.

Over de ontwerper:

Daniel Rybakken (geboren 1984) is een Noorse ontwerper, die woont in Gothenburg, Zweden. Hij studeerde design aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Gothenburg. In 2008 begon Rybakken zijn eigen ontwerpstudio in Oslo en Göteborg.

Zijn werk beslaat het gebied tussen kunst en design en het thema is vaak daglicht en/of kunstmatig recreëren. Hij heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder Red Dot Award (2007), Bruno Mathsson Award (2011), Compasso d'Oro (2014 en 2016) en Wallpaper * Design Award (2017).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);