FLOS ARRANGEMENTS HANGLAMP 2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De arrangements hanglamp van Flos is zowel verfijnd als stijlvol en zorgt voor een bijzonder aan- lichting van de ruimte.

Lees meer

€1.545,00 €1.390,00

INCLUSIEF BTW

FLOS ARRANGEMENTS HANGLAMP 2

Flos Arrangements 2.

Wat het  arrangements hanglamp 2 systeem van Flos anders maakt dan andere systemen is dat het een modulair systeem betreft, bestaande uit negen verschillende lichtelementen. Deze kunt u naar eigen inzicht op talloze manieren onder elkaar gehangen worden, waardoor een soort ketting ontstaat. Wij hebben voor u alvast een aantal combinaties gemaakt met twee elementen die u hier direct kunt bestellen. Daarnaast kunt u bij ons ook de losse elementen bestellen. De Arrangements hebben een behuizing van mat zwarte gepoeder-coat aluminium en zijn voorzien van een elektronisch en mechanisch verbindingssysteem dat het mogelijk maakt de elementen te verwisselen en zo de compositie van de lamp aan te passen naar wens. De arrangements hangen aan een kleine plafondkap met een vermogen van maximaal 70 Watt of aan een grote kap met een vermogen van max 190 Watt. Op aanvraag is de grote uitvoering verkrijgbaar als genaamd 'recessed' plafondkap, een gedeelte van de kap zit dan verwerkt in het plafond. 

Note: de uitvoeringen met een verzameld vermogen onder 70 Watt, zijn standaard voorzien van een plafondkap voor maximaal 70 Watt. Combinaties met een vermogen tussen 70 en 190 Watt, zijn voorzien van een bijpassend rozet voor maximaal 190 Watt. Ook werken de arrangements lampen alleen met de bijbehorende plafon-kapjes.

IP Waarde IP20-Kabel Lengte 250 cm-geïntegreerd LED-Kelvin 2700-CRI 90.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie een vraag over het Infra Structure systeem, aarzel dan niet en neem contact op met ruud@nordicnew.com ook voor een lichtplan/ technische tekening. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen