VITRA ALL PLASTIC STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Deze Vitra All Plastic stoel is de perfecte keuze voor mensen die traditie en moderniteit willen mixen in hun interieur.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

VITRA ALL PLASTIC STOEL

VITRA ALL PLASTIC STOEL.

Door de All Plastic stoel van kunststof te maken, was de ontwerper Jasper Morrison in staat het comfort van de stoel aanzienlijk te verbeteren. De zitting en de rugleuning zijn met veerkrachtige verbindingselementen verbonden met het frame, waardoor de stoel meebeweegt met de gebruiker.Ook is de rugleuning en de zitting gemaakt zijn van een zachter plastic soort wat het comfort aanzienlijk verbetert. Dit heeft geen invloed gehad op de sterkte duurzaamheid van de stoel en daarmee perfect geschikt om ook buiten te gebruiken. 

De stoel is verkrijgbaar in zeven kleuren. Bij elke uitvoering heeft het frame dezelfde kleur als de rest van de stoel, maar alleen in een donkerdere tint. Hierdoor heeft de stoel een aantrekkelijke en verfijnde uitstraling. De All Plastic Stoel is 77 centimeter hoog, 42.5 centimeter breed en 46 centimeter diep. De zithoogte van de stoel bedraagt 44.5 centimeter. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen