DESIGN HOUSE STOCKHOLM AIR SIDEBOARD KAST

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Air sideboard, een ontwerp van Mathieu Gustafsson voor Design House Stockholm, combineert sterke grafische expressie met het lichte van het natuurlijke riet, die het licht subtiel door laat schijnen.

Lees meer
€1.700,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM AIR SIDEBOARD KAST

AIR SIDEBOARD.

 

Air sideboard, een ontwerp van Mathieu Gustafsson voor Design House Stockholm, combineert sterke grafische expressie met het lichte van het natuurlijke riet, die het licht subtiel door laat schijnen. hierdoor ventileert het dressoir ook efficiënt, waardoor het perfect is voor kleding, textiel en elektronische apparaten. Ondanks het functionele ontwerp, is Air ook een opvallende blikvanger in de kamer, vooral wanneer deze via verlichting binnen in wordt geaccentueerd.

Mathieu Gustafsson heeft zijn roots in zowel Frankrijk als Zweden, en hij vindt het leuk om designtradities van beide landen te combineren. In het Air-dressoir verenigen de natuurlijke materialen en strakke lijnen van Scandinavisch design zich met een gedurfde elegantie van het Franse design. Dankzij de decoratieve en transparante vorm kan Air worden gebruikt als een vrijstaande scheidingswand of tegen de muur worden geplaatst.

Massief eiken, eiken gefineerd MDF,Kabelbeheer en verstelbare poten.
Breedte 120 cm, diepte 40 cm, hoogte 81 cm, gewicht 20 kg

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen