FREDERICIA ACME STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De moderne Acme-collectie bestaat uit functionele, duurzame en comfortabel gevormde polypropyleen stoelen voor gebruik als eetkamerstoel, bureaustoel en meer.

Lees meer
€345,00
INCLUSIEF BTW

FREDERICIA ACME STOEL

FREDERICIA ACME STOEL MET ARMLEUNING.

De stoel Acme van het Deense Fredericia gebruikt eenvoudige, geometrische vormen om een nieuw, onderscheidend ontwerp te creëren. Ontworpen door het Berlijnse duo Geckeler Michels, is de Acme-stoel een interessante combinatie van een ronde zitting met een vierkante rug, en de dunne metalen poten geven een strakke finishing touch aan dit uitzonderlijk ontwerp.

Geckeler Michels richtte zich op het creëren van een functionele en eenvoudige stoel met een unieke, levendige twist. Het resultaat was de Acme-collectie waarvan de duurzame en comfortabel gevormde polypropyleen stoelen zowel in openbare als privé ruimtes kunnen worden gebruikt.


Kleur: Zwart
Breedte: 54 cm. Diepte: 49 cm. Hoogte: 80,5 cm.
Zithoogte: 46 cm.
Frame materiaal: Staal
Stoel materiaal: polypropyleen
Gewicht: 6,7 kg

Over de ontwerpers:

Geckeler Michels is een in Berlijn gevestigde ontwerpstudio opgericht in 2013 door David Geckeler en Frank Michels. Het duo werkt op verschillende designgebieden, variërend van meubels en lichtontwerp tot producten en openbaren ruimtes.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen