NORMANN COPENHAGEN ACE SOFA BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Normann Copenhagen Ace Sofa, voor optimaal comfort en een no nonsens uiterlijk .

Lees meer
€1.075,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN ACE SOFA BANK

Ace Sofa zitbank.

Een ontwerp van Hans Hornemann voor Normann Copenhagen.

De Ace serie is geen meubelcollectie, maar eerder een nieuwe en baanbrekende manier om high-end design te ervaren. Geïnspireerd door zijn eigen leven in Kopenhagen, bedacht de jonge ontwerper Hans Hornemann een nieuw meubelconcept waarin hoogwaardig en luxueus design hand in hand gaat met het functionele en handige 'flat-pack'-systeem.


De Ace-collectie is een technische prestatie op zich! Aas kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en aan te passen is aan nieuwe ruimtes. Dit doet echter geen afbreuk aan de hoge kwaliteit. De Ace-serie is ontworpen en geproduceerd tot in de kleinste details.

Ace combineert intelligente techniek met een elegante uitstraling. De is Ace gemaakt van gegoten multiplex, bedekt met gegoten schuim in zowel de zitting als de rug voor het hoogste comfort en maximale flexibiliteit. Op het oppervlak is Ace gebogen en zacht van vorm met een uitnodigende bekleding die het ontspannen uiterlijk van de stoel benadrukt.

Ace Sofa zitbank afmetingen: 
L 145 cm D 75 cm H 81 cm 

Dit artikel wordt voor u op bestelling gemaakt. Om die rede kunt u deze niet meer retourneren of annuleren. Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, neemt een medewerker van ons serviceteam contact met u op om de levering van de stof en de levering te bevestigen. We raden u daarom aan om een stoffen-monster op te vragen of langs te komen in onze showroom voordat u uw bestelling plaats. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen