HAY AAS 32 BARKRUK GEZEEPT 64 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay AAS hebben een eenvoudige maar sterke visuele uitstraling die deze barkruk ideaal maakt voor in een openbare omgeving.

Lees meer
€255,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAS 32 BARKRUK GEZEEPT 64 CM.

HAY (ABOUT A STOOL) AAS 32 BARKRUK.

De HAY About A Stool AAS 32 Barkruk Gezeept 64 cm. is een ontwerp van Hee Welling. Het idee achter het ontwerp van de About A serie was het ontwerpen van een eenvoudige collectie maar met wel een stralend en opvallend uiterlijk. Dat is zeker gelukt met deze prachtige AAS barkruk! De ideale combinatie van functionaliteit, comfort en vorm zorgt voor een grote klasse van perfectie in het design. Door het ingetogen karakter is de barkruk geschikt voor uiteenlopende doeleinden en ruimtes; van particuliere, tot zakelijke en openbare gelegenheden.

De zitting is verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren; zwart, brick, concrete grijs, crème wit, dusty blauw, dusty groen, groen, grijs, hunter, khaki, oranje, pastelgroen, soft zwart, warm rood en wit. De zitschaal wordt vervaardigd uit polypropyleen. Het onderstel wordt vervaardigd uit beukenhout en bekleed met gezeept eikenfineer. Voor een optimaal comfort is de barkruk voorzien van een voetsteun van roestvrij staal, daarnaast is er een bijpassend zwart leren zitkussen verkrijgbaar voor de AAS kruk. 

De Hay About a Stool AAS32 is 50 centimeter breed, 43 centimeter diep en 75 centimeter hoog. De zithoogte is 64 centimeter. ook makkelijk om te weten: een barkruk met 74 cm zithoogte is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
})(document);