HAY AAC 123 STOEL, GESTOFFEERD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
10 weken levertijd
Het idee achter deze stoel is voortgekomen uit de behoefte naar meer comfort en dat is terug te vinden in de ruime zitschaal, die een hogere rug heeft dan voorgaande AAC’s en daarmee maximale ondersteuning en comfort biedt.

Lees meer
€585,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 123 STOEL, GESTOFFEERD

HAY ABOUT A CHAIR AAC 123 STOEL, GESTOFFEERD.

Deze serie draagt weliswaar de bekende naam AAC (About A Chair), maar is wel degelijk anders dan zijn voorgangers. Het idee achter deze stoel is voortgekomen uit de behoefte naar meer comfort en dat is terug te vinden in de ruime zitschaal, die een hogere rug heeft dan voorgaande AAC’s en daarmee maximale ondersteuning en comfort biedt..Qua mogelijkheden verschilt deze stoel van zijn voorganger in het feit dat deze niet zonder bekleding te verkrijgen is.Het slanke metalen onderstel is exact hetzelfde gebleven en kan uitgevoerd worden in chroom of met een mat zwarte poedercoating.

Het vierpotige onderstel heeft een diameter van 1.8 centimeter. Bijzonder aan de Soft variant is niet alleen dat hij fantastisch zit, maar ook dat de kuip uitgevoerd kan worden in een tweeledige-stoffering, waarbij de voor- en achterkant voorzien zijn van een andere stof. Onder de stoffering is de bekleding dan opgebouwd uit meerdere lagen schuim en watten. 

De afmetingen van de stoel zijn: 62 centimeter breed, 59.5 centimeter diep en 86 centimeter hoog. De zithoogte is 47.5 centimeter en de diepte 45 centimeter.

By Hee Welling voor Hay.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen