ARTEK Bilberry A338

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De eigenzinnige Artek Bilberry A338 hanglamp uit 1950, vol met karakter waarvan de onderkant van de kap te bewegen is om bijvoorbeeld het licht te richten op een mooi object of schilderij.

Lees meer
€415,00
INCLUSIEF BTW

ARTEK Bilberry A338

ARTEK A338 Bilberry Hanglamp.

De hanglamp werd ontworpen voor het huis van de Franse Galeriehouder Louis Carré. 

De karaktervolle Bilberry hanglamp is verrassend modern met zijn asymmetrische vorm. Deze lamp is  oorspronkelijk ontworpen door Aalto voor het huis van de Franse galeriehouder Louis Carré, La Maison Carré. Het is een prima oplossing wanneer u indirect licht wenst of het licht op een detail van een speciaal stuk wilt uitlichten.

Aalto wilde altijd al bij het ontwerpen van gebouwen rekening houden met de kleinste details. En tot dit project behoorden ook de lampen. Dit was zijn filosofie gedurende zijn hele carrière.

Artek:

In 1935 werd Artek door 4 architecten opgericht: Alvar en Aino Aalto, Maire Gullsichsen en Nils Gustav-Hahl. Alle Artek producten zijn functioneel en esthetisch gecreëerd. Tot op de dag van vandaag staat Artek bekend als één van de meest innovatieve designmerken op het gebied van modern design en het creëren van nieuwe wegen op het snijvlak van design, architectuur en kunst.

Product Info:

De A338 Hanglamp van Artek heeft een hoogte van 22 centimeter en een diameter van 18 centimeter, de witte kabel van plastic is 200 centimeter lang. De kap van de hanglamp is uitgevoerd in wit poeder gelakt staal.

De hanglamp heeft een kleine fitting (1 x E14 max. 40W) en is geschikt voor lampen uit de energieklassen A++ tot en met E.

Een design lamp die tijdloos is. 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);