VIPP 719 Outdoor tafel keramiek top

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De ambitie van Vipp is een wereld met minder maar betere kwaliteits producten. Deze insteek is aanwezig in de hele Deense Vipp collectie.

Lees meer
€3.649,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 719 Outdoor tafel keramiek top

Vipp 719 buitentafel keramiek.

Ontwerp van Morten Bo Jensen.

Geniet van het buitenleven met de nieuwe Vipp Outdoor collectie.

De nieuwe Vipp outdoor collectie is gemaakt met dezelfde aandacht voor detail als alle Vipp producten, maar gemaakt met materialen die de elementen kunnen weerstaan.

De Vipp719 Outdoor Table is perfect om buiten te eten. Omdat hij 2,5 meter lang is, passen er 3 stoelen aan elke kant in. en eventueel 2 stoelen op de kopse kant.

Het is gebouwd op een aluminium frame met een keramisch tafelblad van 12 mm - passend bij de kleinere salontafel. De conische poten zijn gemaakt van een slijtvast teak.

Elk klein detail is doordacht - er zijn kleine verstelbare pootjes onder elke poot, zodat je de hoogte van de tafel kunt aanpassen aan het oppervlak waarop deze staat.

Afmetingen 250 x 100 cm hoog / 74cm /  Keramiek is 12 mm dik


Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);