VIPP 462 Lodge eetkamerstoel Barnum 03 - licht eiken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Vipp 462 Lodge stoel is een stijlvolle gestoffeerde eiken stoel van het Deense Vipp, onderdeel van de Lodge collectie, een serie van kwaliteit meubels in al zijn puurheid.

Lees meer
€1.045,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 462 Lodge eetkamerstoel Barnum 03 - licht eiken

Vipp 462 Lodge Stoel Eiken - Gestoff. Barnum 03.

De Vipp 462 Lodge is een stijlvolle stoel van het Deense Vipp.

De Lodge-serie is een collectie zacht voorgevormde meubels bestaande uit
een eetkamerstoel, lounge stoel en een voetenbank, oorspronkelijk ontworpen voor de Vipp Lodge.

Net als het allereerste product, de 80 jaar oude pedaalemmer, is het de bedoeling dat de Lodge-serie generaties lang meegaat. Het ontwerp is misschien klassiek, maar elk meubelstuk in de collectie kan in verschillende soorten stof worden aangepast om in een moderne omgeving te passen.

De Vipp Lodge stoel is geschikt voor uw eet- of woonkamer. Deze eetkamerstoel heeft een voorgevormde soft shell en poten van massief eiken. De kuip van de Lodge-stoel kan naar eigen inzicht worden aangepast in de kleuren scale van Vipp.

De stoel heeft een bijzonder zachte zitting deze is gewatteerde en is zo ontworpen om het lichaam als een handschoen te omringen, terwijl de rugleuning veerkrachtig is, ideaal dus voor lange zit-sessies.
Ook is de stoel organisch gevormd in de constructie van de Lodge-stoel zijn geen rechte lijnen te vinden. 

De afmetingen zijn: W x L x H: 50.8 x 56.2 x 85.8 cm.

♠-made to order.

De Vipp history:

De geschiedenis van Vipp begon in 1939 toen de Deense ontwerper Holger Nielsen zijn gebruikelijke reis naar het plaatselijke voetbalstadion maakte om zijn favoriete team te zien spelen. Bij een gelijkspel wint Holger een auto op zijn ticket, maar aangezien hij geen rijbewijs heeft, besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. 

De doorbraak komt wanneer zijn vrouw hem vraagt ​​om een ​​prullenbak te maken voor haar kapsalon. Deze wordt ook opgemerkt door de tandartsen van de stad die elk een bestellen voor hun respectieve praktijken en zo is de productie is geboren.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);