GUBI 3D BARKRUK SLED, ZWART

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De ontwerpen van Gubi hebben allemaal een bescheiden karakter maar zijn ondanks dit toch steeds weer zeer bijzonder.

Lees meer
€319,00
INCLUSIEF BTW

GUBI 3D BARKRUK SLED, ZWART

Gubi 3D Barstool.

Een ontwerp van Komplot Design voor Gubi. Samen vullen deze  elkaar perfect aan en behoren zij tot de top van de designwereld als het gaat om meubel-, grafische en industriële vormgeving. Niet voor niets hebben zij al met vele nationale maar ook internationale  design awards gekregen ook is dit ontwerp opgenomen in de permanente collectie van het Moma in New York. 

Wie houdt van een innovatief, vooruitstrevend design zit goed bij het Deense Gubi. De collectie van dit merk is herkenbaar aan het ingetogen design en de mooie vormgeving gericht op esthetiek. De ontwerpen hebben allemaal een bescheiden karakter maar zijn ondanks dit toch steeds weer bijzonder. Niet voor niets bestaat Gubi al bijna een halve eeuw, met nu al vele design klassiekers. 

Voor de afwerking van de zitting heeft u de keuze uit 8 kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de zitting te laten bekleden, zowel de gehele zitting laten bekleden als enkel de voorkant behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de zithoogte heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: u kunt kiezen voor een hoogte van 65 of 75 centimeter. 

De afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen