GUBI 3D BARKRUK DRAAIBAAR GESTOFFEERD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Gubi 3D barkruk is een succes verhaal van een onverwachte combinatie met Komplot Design . Deze behoort tot dé top als het gaat om meubel-, industrieel- en grafisch design. Wie houdt van de samenvoeging van gewoonte en innovatie zit goed bij Gubi. D

Lees meer
€865,00
INCLUSIEF BTW

GUBI 3D BARKRUK DRAAIBAAR GESTOFFEERD

3D STOEL BARKRUK DRAAIBAAR.

De Ontwerpers Boris Berlin en Poul Christiansen maakten gebruik van 3D-technologie voor spuitgieten, waarbij slechts half zoveel kunststof hoeft te worden gebruikt. Tegelijkertijd behoudt de stoel alle stabiliteit en zitcomfort. Deze 3D stoel, met zijn minimalistische look, is dan ook een geslaagd voorbeeld van modern en innovatief Scandinavisch design.

De ontwerpen van Gubi worden gekenmerkt door relatieve eenvoud, echter altijd met vernieuwende en verrassende kenmerken. Bovendien wordt er bij Gubi voor gekozen om gebruik te maken van unieke materialen. Gubi is zo’n vijftig jaar geleden opgericht door echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en is uitgegroeid tot een familiebedrijf. De kenmerkende eigenschappen van Gubi zijn door de jaren heen gebleven en zijn terug te vinden in de gehele collectie.

De Gubi 3D kruk van Komplot Design heeft een onderstel vervaardigd uit beuken,eiken,noten of metaal.  De zitschaal is mogelijk in beukenfineer of in Hirek, een kunststof die mogelijk is in 8 schitterende kleuren. Indien u net iets meer comfort wenst, kunt u de zitting ook volledig of gedeeltelijk laten bekleden.De zithoogte van de barkruk 65 of 75 centimeter. De breedte van de Gubi 3D barkruk is 44 centimeter, de hoogte 78 of 88 centimeter en de diepte 45 centimeter.

Het onderstel van de kruk is gemaakt van verchroomd staal en is uitgerust met een voetensteun. 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);